Na naše zdravje in dobro počutje v veliki meri vpliva bivalno okolje v katerem živimo. Pri odločitvi o gradnji je zato bistvenega pomena tudi vrsta gradnje in uporaba gradbenih materialov.  Odločitev o izbiri montažne hiše Rihter je zato najboljša odločitev za vse, ki vam je zdravje poglavitnega pomena.

 V podjetju Rihter vam s kakovostnimi sistemi prezračevanja ter naravnimi materiali, ki jih vgrajujemo v naše hiše, zagotavljamo, da bo v prostorih vedno čist in svež zrak. Posebej blagodejno je bivanje v montažni hiši Rihter za ljudi z alergijami na cvetni prah, saj ti sistemi poskrbijo za odstranjevanje prahu, ki sicer draži dihala. Izberite optimalno bivalno okolje brez odvečne vlage, plesni in drugih škodljivih vplivov na zdravje.

PRVI KORAKI POMEMBNI ZA MONTAŽNO GRADNJO

Od prve zamisli o sanjski hiši do uresničitve teh sanj je pot, ki zahteva vrsto aktivnosti, nujnih za uspešno, pravočasno in usklajeno delo velike skupine ljudi, ki bo skrbela za vse aktivnosti od začetka do predaje ključa.

rihter-pg-primopredaja

Če potrebujete dodatne informacije smo dosegljivi na telefonu +386 (0)3 839 04 30 in preko elektronske pošte info@rihter.si.

Prijava na e-novice

Načrtujem hišo*
Ali že imate parcelo*

..

S klikom na “Prijavi me” izjavljam, da sem seznanjen/a s Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

..

..

Polja označena z (*) so obvezna.