Energijska učinkovitost / Materiali
Rihter-hise-proizvodnja-1a
Rihter-hise-proizvodnja-3
rihter_hise_izolacija
montazne-hise-rihter-latkova-vas-11.jpg
montazne-hise-rihter-kamnik-2-4
montazne-hise-rihter-kanji-dol-30.jpg

Strešna okna

V podjetju vgrajujemo strešna okna različnih dobaviteljev v vseh dobavljivih velikostih. Po željah investitorjev lahko vgradimo zunanja ali notranja senčila, ki jih je možno upravljati ročno ali preko električnega stikala.

Vhodna vrata

Zavedamo se, da imajo vhodna vrata hiše pomemben vpliv na njen končni izgled. Poleg izbire med različnimi modeli vhodnih vrat v različnih barvah in iz različnih materialov (les, les/alu, PVC, alu) omogočamo tudi individualno izbiro dodatnih elementov, kot so različna stekla, kljuke in ročaji, osvetlitev ter ostali elementi, ki jih ponujajo izbrani izvajalci vhodnih vrat.

Okna in balkonska vrata

V montažne hiše Rihter vgrajujemo visoko kakovostna okna in balkonska vrata. Lahko izbirate med PVC, lesenimi in les/alu okni v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Prav tako lahko izbirate med različnimi zasteklitvami, večinoma pa vgrajujemo okna s trojno zasteklitvijo. Pri lesenih oknih lahko izbirate tudi med različnimi vrstami lesa.

Okenske police

Tudi pri notranjih in zunanjih okenskih policah lahko izbirate med različnimi materiali, kot so razni naravni in umetni kamni, les, aluminij in PVC.

Senčila

Na oknih montažnih hiš Rihter priporočamo kvalitetna zunanja senčila kot so žaluzije, rolete, screen roloji. Upravljanje senčil je lahko ročno ali z elektromotorjem.

Balkonske ograje in francoski balkoni

Različne izvedbe po izbiri investitorja so možne v lesu, inoksu, steklu ali v kombinaciji različnih materialov.