Novice / Virtualni dnevi pasivnih hiš

Konzorcij  pasivnih hiš tudi to jesen organizira dneve pasivnih hiš, ki pa bodo tokrat nekoliko drugačni.  Zaradi trenutne situacije vam hiš žal ne bomo pokazali v živo, lahko pa si jih boste ogledali virtualno, ter hkrati izvedeli vse informacije, ki vas zanimajo o montažni gradnji.  Zato vabljeni v soboto, 7. 11. 2020, da nas med 09:00 in 12:00 obiščete na spletnem kanalu Microsoft Teams. 

 

 

RIHTER SVETUJE

Dogodek bo potekal tako, da se boste s povezavo, ki jo boste prejeli pred dogodkom, povezali na virtualni dan odprtih vrat, tam pa si boste lahko s 360 stopinjskim pogledom ogledali pasivno hišo, katera vam arhitekturno bolj odgovarja. Naši strokovnjaki bodo ves čas na voljo, da bodo odgovarjali na vaša vprašanja v živo. 

Z veseljem bomo predstavili celovitost naše ponudbe od samega  začetka načrtovanja, projektiranja do izdelave hiše na  ključ. Prikazali vam bomo potek gradnje montažnih hiš, konstrukcijske sisteme ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter.

Tokrat bodo v osredju  pasivne hiše, njihove glavne značilnosti, energetska varčnost pasivnih hiš in samo udobje bivanja.  Izvedeli boste tudi vse informacije o možnosti pridobitve subvencij Ekosklada  ter višine sredstev, ki jih lahko pridobite. Z veseljem pa bodo odgovarjali na vsa vaša vprašanja glede gradnje montažnih hiš.

 

KAKO SE UDELEŽITI?

Na pogovor z našimi svetovalci se lahko pridružite prek spletnega kanala Microsoft Teams, v soboto 7.11.2020 , kadarkoli med 9:00 in 12:00. Za prijavo izpolnite spodnji obrazec, pred samim dogodkom pa boste po elektronski pošti prejeli povezavo, s katero se boste pridružili pogovoru z našimi strokovnjaki.

Za vsa vprašanja v zvezi z dogodkom smo vam na voljo po elektronski pošti: sasa.jazbec@rihter.si

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.

 

 

PRIJAVA NA VIRTUALNI DA ODPRTIH VRAT:
Ali že imate parcelo*

..

S klikom na “Prijavi me” izjavljam, da sem seznanjen/a s Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.

..

..

Polja označena z (*) so obvezna.