Blog – old / Montažna hiša na ključ

Montažna hiša na ključ

Montažna hiša na ključ

Kaj dejansko pomeni montažna hiša na ključ?

Se odločate za gradnjo montažne hiše? Nakup montažne hiše prinese s sabo vrsto možnosti in izbire. Med drugimi se je potrebno odločiti, ali boste gradili pasivno montažno hišo, skoraj nič energijsko montažno hišo, nič energijsko ali aktivno montažno hišo, ali boste izbrali tipsko ali individualno montažno hišo in nenazadnje tudi, za katero fazo montažne gradnje se boste odločili. Najboljša odločitev za vsakega kupca so zagotovo hiše na ključ. S tem se izognete marsikaterim nepotrebnim problemom, poleg tega pa je tudi za uveljavljanje garancije to precej boljša rešitev.

Hiša na ključ je preprosta in učinkovita rešitev za vse, ki si želite hiše, a nimate časa in živcev za dolgotrajno gradnjo in zamudno dogovarjanje s podizvajalci. Kot objekt v zaključni gradbeni fazi je montažna hiša na ključ pripravljena za takojšnjo vselitev.

Pri nakupu tovrstne hiše že vnaprej natančno določite vsako podrobnost vaše še nezgrajene hiše. Vrsto in barvo keramike, kje in koliko vtičnic boste imeli, kakšen parket boste imeli itd. Hiša na ključ namreč vsebuje vse, talne in stenske obloge, keramiko, parkete, slikopleskarska dela, napeljane vse inštalacije, ogrevanje, stopnišče, ograje , notranja vrata, sanitarno opremo. Vam preostane samo še notranja oprema hiše.

Kaj zajema posamezna faza montažne gradnje si lahko ogledate TUKAJ.

V podjetju Rihter se zavedamo, da je gradnja montažne hiše življenjski projekt, zato je vsa ta podpora nujno potrebna, da so stranke na koncu zadovoljne in, da s ponosom rečejo, to je “naša hiša”. Glavno vodilo našega delovanja je namreč prilagodljivost uporabniku, saj vsak projekt izgradnje montažne hiše temelji na tesnem medsebojnem sodelovanju in upoštevanju vaših želja in potreb.

Z nakupom montažne hiše na ključ boste prihranili ogromno časa in tudi denarja, saj bomo mi poskrbeli za vsa dela ter vam hišo ob koncu tudi počistili. Cena in izris naše tipske montažne hiše na ključ sta informativnega značaja, saj v sodelovanju z našimi kupci poskrbimo, da je vaša sanjska hiša na ključ točno po meri vaše družine.