Individualne montažne hiše

Hiša Trebnje_012Vsaka pasivna in nizkoenergijska hiša Rihter je unikat, ki predstavlja bivalno okolje, ustvarjeno po vaši meri. Ne glede na to, ali se boste odločili za nizkoenergijsko ali pasivno montažno hišo, boste v »NAŠI HIŠI« spoznali kakovost bivanja.

Gradnja montažnih hiš Rihter temelji na uporabi lesa kot osnovnega gradbenega materiala, s čimer vnašamo v bivalno okolje pristnost in toplino narave, kar v primerjavi z ostalimi osnovnimi gradbenimi materiali iz hiše naredi še prijetnejši in toplejši dom. Dom, v katerem boste doživeli nove srečne trenutke v vašem življenju.

Hiše RihterPri tem je naše glavno vodilo prilagodljivost, ker želimo montažno hišo zgraditi v sodelovanju z vami in pri tem upoštevati vaše osebne želje in potrebe. Prilagodljivost želimo izkazovati pri načrtih in izrisih, pri izbiri materialov ter skozi celoten proces gradnje. Le tako lahko na koncu rečemo, da je to »NAŠA HIŠA«. To je hiša, ki smo jo gradili z velikim veseljem in predanostjo, vi pa boste v njej lahko živeli in ustvarjali nove trenutke.

V podjetju smo razvili več konstrukcijskih sistemov (Standard, Optimal, Optimal +, Pasiv, Pasiv + in Natura), ki glede na uporabo materialov uvrščajo hišo v razred energijsko varčne gradnje. V grobem po rezultatu ločimo nizkoenergijske in pasivne hiše. Materiali, ki so vgrajeni v sisteme, poleg energijske varčnosti zagotavljajo tudi prijetno in zdravo bivalno klimo, saj so vsi sistemi (razen sistema Standard) difuzijsko odprti in tako omogočajo da »hiša diha«.

Dobavni roki:

  • IV. gradbena faza – do 120 dni od pričetka gradnje
  • faza delni ključ – do 135 dni od pričetka gradnje
  • faza ključ – do 180 dni od pričetka gradnje
Povpraševanje