Za vas
svetujemo-temna

SVETUJEMO

V podjetju Rihter smo zaposleni strokovnjaki iz različnih področij, zato vam bomo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vprašanja o gradnji. Seznanili vas bomo s celotnim postopkom gradnje, prisluhnili vašim željam in skupaj z vami izdelali načrt vašega sanjskega doma. Za vas bomo izdelali potrebno projektno dokumentacijo, pridobili gradbeno dovoljenje in predvsem kakovostno, hitro in točno po načrtih zgradili vaš novi dom. Med samo gradnjo vas ne bomo obremenjevali, vi boste lahko sproščeno brez skrbi opazovali, kako pred vašimi očmi nastaja naša, vaša hiša. Naše delo temelji zlasti na gradnji individualnih hiš, ter zadovoljevanju vaših želja in potreb. Vsakdo ima drugačne, lastne želje in potrebe po bivalnem ali delovnem okolju, zato se bomo zelo potrudili, da vam jih kar najbolje izpolnimo. Ob tem bomo poskrbeli, da vas ne bomo obremenjevali in tratili vašega dragocenega časa.

nacrtujemo-temna

NAČRTUJEMO

Da bi vam gradnjo hiše še bolj poenostavili, vam ponujamo celotno storitev, od priprave projektne dokumentacije do predaje hiše na ključ. V podjetju Rihter imamo svoj arhitekturni, projektivni in tehnološki biro, ki skrbi za natančno in strokovno pripravo vseh potrebnih dokumentov pa tudi rešitev za gradnjo hiše.

Za vas izdelamo:

  • idejno zasnovo,
  • dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (DGD),
  • projekt za izvedbo del (PZI)
  • tehnološko dokumentacijo,
  • projekt izvedenih del (PID),
  • dokumentacijo za pridobitev uporabnega dovoljenja
gradimo-temna

GRADIMO

Po pridobitvi vseh dovoljenj lahko začnemo z gradnjo. Zemeljska dela, izdelavo temeljne plošče ali kleti večinoma izvedejo naši kupci sami, lahko pa ta dela za vas izvedemo tudi mi. Sledi gradnja montažnega dela hiše do želene gradbene faze. Izbirate lahko: − IV. gradbeno fazo, − delni ključ, − ključ. V podjetju Rihter skrbno spremljamo novosti ter jih skozi lasten razvoj zelo previdno in premišljeno vključujemo v nove projekte. Smo zelo razvojno naravnano podjetje, zato gradimo le najbolj dovršene konstrukcijske sisteme ter najnaprednejše sisteme hišnih inštalacij, ne glede na arhitekturno zasnovo hiše. Pri gradnji dajemo prednost trajnim naravnim in okolju prijaznim materialom, ki so zdravju neškodljivi in v svojem življenjskem ciklu kar najmanj obremenjujejo okolje. S tehnologijo Rihter, ki zajema vgradnjo najsodobnejših strojnih in elektroinštalacij, kot je sistem kompaktne naprave za prezračevanje in ogrevanje, sistem pametnih instalacij, sončna elektrarna, že danes v celoti izpolnjujemo koncepte trajnostne gradnje. Za vse naše kupce tako že danes gradimo hiše prihodnosti v katerih živijo varčno, zdravo, udobno in srečno življenje brez slabih vplivov na okolje.

vzdrzujemo-temna

VZDRŽUJEMO

V današnjem tempu življenja, ko imamo vsi zelo malo prostega časa, se nam hitro zgodi, da pozabimo tudi na najdragocenejše stvari. Hiša je zagotovo ena od ključnih dobrin našega življenja, ki po vselitvi potrebuje vsaj nekaj pozornosti svojih lastnikov. Če želimo obdržati trajno vrednost hiše moramo občasno podrobneje pregledati njene ključne in vitalne dele, ter morebitne pomanjkljivosti odpraviti. Sodobna nič energijska hiša je tehnološko zelo napredna in prav tako kot vsaka druga stvar okrog nas rabi servis in vzdrževanje. Preventiva se v življenju vedno izkaže kot cenejša opcija, zato našim strankam predlagamo, da spremljajo in opazujejo kaj se dogaja z njihovo hišo. Vemo, da danes ob pomanjkanju časa, nepoznavanju vseh podrobnosti to ni enostavno, zato smo se odločili, da vam pri tem pomagamo.
Prav zato našim strankam ponujamo storitev vzdrževanja, kjer naši strokovnjaki pregledajo vse ključne detajle na hiši. Preventivni pregled in manjša popravila so v naprej predvidena in po izvedbi servisa evidentirana. Tako dobimo natančno spremljavo pregledanih detajlov in odpravljenih pomanjkljivosti v času rednih servisov. Po daljšem obdobju pa se bodo načrtovala tudi malo večja vzdrževalna dela, ki bodo tako vaši hiši ohranjala njeno trajno vrednost.

Naročite katalog tipskih montažnih hiš Rihter

Vabimo vas da prelistate naš novi Rihter katalog. Za vas smo pripravili nove idejne zasnove hiš ter primere že izvedenih individualnih nizkoenergijskih in pasivnih montažnih hiš, poslovnih ter počitniških objektov Rihter.

Klasične montažne hiše Rihter