Novice / Vabimo vas na dan odprtih vrat v Kamnik

Vabimo vas na dan odprtih vrat, ki bo v petek, 15. februarja 2019, med 15:00 in 18:00, in v soboto, 16. februarja 2019, med 09:00 in 13:00. Tokrat bomo predstavili ”Našo hišo” v Kamniku. Skoraj nič-energijska individualna montažna hiša je tlorisno in funkcionalno prilagojena željam in potrebam družine, skupaj s svojo visoko energetsko učinkovitostjo in visokim standardom kakovosti gradnje pa nudi udobje bivanja na najvišji ravni.

Na dnevu odprtih vrat vam bomo predstavili tudi ponudbe ostalih naših skoraj nič-energijskih hiš z najbolj inovativnimi tehnološkimi rešitvami, najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti ter najboljšimi načini za zdravo in udobno bivanje.

 

HIŠA KAMNIK

Hišo v Kamniku odlikuje sodobno klasično oblikovanje ter dinamična in funkcionalna tlorisna razporeditev prostorov. Poseben poudarek je na energetski varčnosti objekta. Tako kot že standardno v vsaki ”Naši hiši”, je tudi v hiši Kamnik vgrajen sistem prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka. Hiša ima 142 m2 in je primerna je za bivanje štiri do pet članske družine. V pritličju se poleg osrednjega bivalnega prostora s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, nahaja še kabinet ter utility. V zgornjem nadstropju pa sta dve izredno prostorni in svetli otroški sobi, spalnica, garderoba in kopalnica.

 

VRHUNSKE TEHNOLOŠKE REŠITVE ZA UDOBNO BIVANJE

Hiša je zasnovana na podlagi individualnih želja investitorja. Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje je v hiši vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN. Zaradi usklajenega delovanja komponent naprave (ogrevanje prek talnega sistema, priprava sanitarne vode, prezračevanje in hlajenje), naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški.

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o kakovosti naših konstrukcijskih sistemov ter vrhunskih tehnoloških rešitvah za skoraj nič-energijsko gradnjo. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije .

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavite se lahko najkasneje do 15.2.2019 do 10:00. Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

Na ogled se je potrebno predhodno prijaviti. Prijavite se lahko na spodnjem gumbu.

 

 

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.