Novice / Vabimo vas na dan odprtih vrat v Domžale

V petek, 29. marca, med 15.00 in 18.00 uro ter v soboto, 30. marca, med 09:00 in 13:00 vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT. Tokrat bo na ogled vseljena individualna skoraj nič-energijska hiša 155, ki v celoti zadovoljuje potrebe posameznika po funkcionalnosti, energetski varčnosti in bivalnem udobju. Hišo 155 si boste lahko ogledali v naselju Krtina pri Domžalah. V okviru koncepta Zero energy vam bomo predstavili tudi bogato ponudbo naših skoraj nič-energijskih hiš ter energetske in tehnične rešitve za trajnostno gradnjo.

 

 

HIŠA 155

Moderno zasnovana hiša 155 nudi razkošne in svetle prostore ter dinamično in funkcionalno razporeditev prostorov. V spodnjem pritličnem delu se nahaja velik bivalni prostor z kuhinjo in jedilnico, kabinet, utility in wc. Zgornji del pa  obsega dve otroški sobi, spalnico z lastno kopalnico in garderobo, sobo za druženje in kopalnico.

Hiša 155 je zasnovana na podlagi individualnih želja investitorja. Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši je vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN, ki jo standardno vgrajujemo v vse naše hiše. Sistem prezračevanja omogoča stalni dovod svežega zraka v stavbo, poleg tega pa omogoča ogrevanje pozimi in pohlajevanje hiše v vročih poletnih mesecih.

Vso energijo, ki v hiši nastaja pa lahko na katerikoli naši hiši v celoti zagotovimo z vgradnjo sončnih panelov. V tem primeru lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Tako boste že od samega začetka bivanja v hiši živeli praktično brez kakršnihkoli stroškov za električno energijo.

 

RIHTER SVETUJE

Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije.Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite se lahko najkasneje do 29.3.2019 do 10:00 oziroma do zapolnitve vseh mest.

 

 

Veselimo se vašega obiska!
Rihter d.o.o.

 

.