Blog – old / Svoboda pri nakupu tipske montažne hiše

Svoboda pri nakupu tipske montažne hiše

Svoboda pri nakupu tipske montažne hiše

V podjetju Rihter imamo pripravljenih več modelov tipskih hiš, za katere se lahko odločite v obstoječi obliki ali pa vam služijo kot osnova za nadaljnjo razvijanje hiše po vaših željah.  Četudi se odločite za tipsko montažno hišo, vam bomo z veseljem svetovali ter hišo prilagodili vašim željam in lokacijskim pogojem. Smo zelo prilagodljivi, zato želimo, da bo vaša hiša, takšna, da se boste v njej počutili karseda najbolje.

Tipska hiša na ključ pomeni, da bomo za vas v celoti pripravili vso potrebno projektno dokumentacijo ter vam po končanju gradnje predali popolnoma dokončano hišo, pripravljeno za vselitev. Opremljena bo z vsem, razen s pohištvom. Vgrajeno boste imeli kopalnico, položene ploščice, parket in ostale pode, pobeljene stene, urejene vse inštalacije, stopnice, notranja vrata,…

Večina ponudnikov montažnih hiš strankam pri nakupu tipskih hiš  pogojuje izbiro točno določenih materialov. V podjetju Rihter tudi pri izbiri materialov puščamo strankam proste roke. Stranke si tako same izberejo keramiko, parket, sanitarno opremo, notranja vrata,… Torej ne glede na to ali je hiša tipska ali individualna, bo na koncu takšna kot ste si jo želeli.