Prednosti montažnih hiš Rihter

Individualnost in prilagodljivost

Glavno vodilo našega delovanja je prilagodljivost kupcu na vseh področjih. Vsak projekt temelji na sodelovanju s kupcem ter upoštevanju njegovih individualnih želja in potreb. Več o individualnih hišah.

Entuziasti in kreativci boste svoje ideje realizirali sami.

Manj vešči projektiranja si lahko pomagate z našimi številnimi predlogi in nasveti, ki vam lahko služijo kot izhodišče ali smernice pri načrtovanju vašega sanjskega doma. Lahko pa se obrnete na nas in skupaj dodelamo vse podrobnosti vašega bodočega doma. 

Najvišja kakovost

S podpisom pogodbe prevzamemo odgovornost za kakovostno in strokovno izvedbo v vseh pogledih, saj je kakovost bistvenega pomena pri izgradnji nizkoenergijskih in pasivnih hiš. Strokovna usposobljenost in znanje vseh zaposlenih omogočata postavitev tudi najzahtevnejših objektov.

Hitra gradnja

Hišo do IV. gradbene faze postavimo in dokončamo v samo 120 dneh, na delni ključ v 135 dneh, na ključ pa v 180 dneh.

Energetska varčnost

Uporaba konstrukcijskih sistemov Rihter v ovoju hiše vodi k odlični toplotni izolativnosti in posledično k minimalnim stroškom za ogrevanje in hlajenje hiše.

Ugodna bivalna klima

Pri gradnji uporabljamo naravne in okolju prijazne materiale, ki bodo poskrbeli za odlično mikroklimo, prijetno in zdravo bivanje ter udobno počutje.

Dolga življenjska doba

»NAŠA HIŠA« je hiša, zgrajena za več generacij. Vse hiše Rihter imajo 3 leta garancije na izvedbo in 35 let garancije na konstrukcijo.

Garancija fiksne cene

Končna cena se določi ob podpisu pogodbe, s čimer se izognemo kasnejšim nesporazumom glede doplačil in nepredvidenih stroškov.

Kontaktirajte nas in pot do vaše hiše bo veliko krajša!