Novice / Obiščite nas na sejmu Dom +

Vabimo vas, da nas med 6. in 10. novembrom obiščete na sejmu Dom +. Najdete nas v Marmorni dvorani B.

 

Znanje in izkušnje, ki smo jih v vseh teh letih pridobili pri konstruiranju in gradnji naših hiš smo pred leti nadgradili še z ustreznimi tehnološkimi rešitvami in v našo ponudbo dodali nov koncept gradnje Zero energy. V okviru tega koncepta so naše hiše energijsko še učinkovitejše , hkrati pa z gradnjo tovrstnih hiš ne obremenjujemo okolja in zdravja ljudi.  Sam koncept je zasnovan tako, da smo tehnološko dovršenim konstrukcijskim sistemom, ustrezni izbiri stavbnega pohištva ter najnaprednejšim sistemom ogrevanja in prezračevanja dodali še zeleno energijo oziroma sončne panele. Iz standarda skoraj nič energijskih hiš smo tako prešli na standard nič-energijskih hiš, kjer dejansko pokrijemo vse potrebe po električni energiji.

 

RIHTER SVETUJE

 

Na sejmu DOM + bodo naši strokovnjaki z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja o gradnji energijsko učinkovitih montažnih hiš Rihter ter o možnosti pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Ekosklada. Izvedeli boste tudi vse informacije o najnaprednejših in najsodobnejših načinih ogrevanja in prezračevanja.

Vse, ki se zanimate za gradnjo, vabimo, da nas obiščete na Gospodarskem razstavišču, v Marmorni dvorani B, med 10:00 in 19:00 ( v nedeljo do 18:00).

Veselimo se vašega obiska.

Rihter d.o.o.