Novice / NOV ZAČETEK Z RIHTER MONTAŽNIMI HIŠAMI

INFORMATIVNI DAN

Za vse, ki po poplavah iščete nov dom

Glede na izzive, ki so jih povzročile poplave, se zavedamo, da je selitev in iskanje novega doma zahtevna naloga. Tudi naše podjetje je bilo hudo prizadeto, vključno z našimi sodelavci in družinami, zato bolj kot kdorkoli razumemo Vašo situacijo in stisko, ter Vam želimo pomagati in stati ob strani.

Zato Vas še posebej toplo vabimo na informativni dan, kjer Vam bomo predstavili, kako Vam lahko pomagamo pri celostnem reševanju Vaših stanovanjskih potreb, ter Vam olajšamo pot do novega doma.

 

Vabimo Vas, da nas v ponedeljek, 12.2.2024  ob 17:00 obiščete na INFORMATIVNEM DNEVU v Hotelu Grof Vransko, kjer Vam bomo predstavili naš nabor montažnih hiš ter celoten postopek od priprave ponudbe pa do gradnje hiše na ključ.

Na dogodku bodo poleg lastnikov in vodstva podjetja prisotni tudi naši strokovnjaki s področja prodaje, ki Vam bodo na voljo za vsa vprašanja in nadaljnja svetovanja.

 

Število obiskovalcev je omejeno, zato Vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite se lahko najkasneje do nedelje, 11.2.2024 do 24:00, oziroma do zapolnitve vseh mest.

V primeru dodatnih vprašanj smo Vam na voljo na 031 224 275 ali info@rihter.si.

Veselimo se Vašega obiska!

Rihter d.o.o.