Blog – old / Individualna montažna hiša

Individualne montažne hiše

Na naši spletni strani je objavljenih veliko različnih montažnih hiš, kjer je vsaka pojem zase in je vsaka drugačna. Ima pečat lastnika ali arhitekta in to pomeni individualnost. Vsaka naša hiša je drugačna, unikatna. To je možno doseči le na način, ki ga že skozi celotno zgodovino delovanja podjetja izvajamo na način, da se ves čas od začetnih pogovorov in snovanju ideje pa vse do končne izvedbe veliko posvečamo svojim strankam. Glavno vodilo našega delovanja je prilagodljivost uporabniku, saj vsak projekt temelji na sodelovanju med podjetjem in investitorjem, ter upoštevanju njegovih želja in potreb.

Vsakega kupca želimo pripeljati od zamisli do uspešno zaključene realizacije. Ves čas jim nudimo podporo, jih usmerjamo, svetujemo in pomagamo sprejemati prave odločitve. Zavedamo se, da je gradnja montažne hiše življenjski projekt, zato je vsa ta podpora nujno potrebna, da so stranke na koncu zadovoljne in, da s ponosom rečejo, to je “naša hiša”. Že sam princip našega razmišljanja in delovanja je nekoliko drugačen od ostalih ponudnikov, je manj komercialen in bolj oseben. Pri nas ne poznamo kataloške prodaje in nimamo pripravljenega dolgega cenika hiš ravno iz tega razloga, ker za vsako stranko pripravimo osebno ponudbo. Tako boste točno videli kaj vse je zajeto v ceni in česa ni. Že pred samo izdelavo ponudbe prisluhnemo vsaki stranki in poskušamo upoštevati kar največ vaših želja, ter jih vključili v ponudbo. Vemo, da so popusti vedno mamljiva vsebina vsake ponudbe, a se nam hiša zdi tako zelo pomemben in velik življenjski nakup, da se ta ne more zgoditi izključno zaradi najrazličnejših popustov. Zato tudi naša ponudba ne zajema dolgega seznama le-teh, ampak pripravimo ponudbo po meri, s poštenimi in konkurenčnimi cenami. Tako je strankam vedno znana realna cena hiše. Držimo se koncepta, da že v ponudbi ponudimo vse kar si želite, kasnejših doplačil razen za dela, ki se naknadno naročijo, pri nas ni. Zavedamo se, da je gradnja montažne hiše velik finančni zalogaj vsakega investitorja, zato tudi mi znamo prisluhniti strankam in jih pred podpisom pogodbe razveseliti s popustom ali kašnim brezplačnim dodatkom.

Seveda pa imamo tudi mi pripravljenih nekaj primerov tipskih projektov skupaj s cenami, ki služijo samo za orientacijo in občutek tistim, ki v bolj daljni prihodnosti razmišljajo o gradnji pa se kljub temu že danes zanimajo in želijo vedeti za kakšno življenjsko investicijo se bodo odločili.

Poglejete si ponudbo KLASIČNIH in MODERNIH hiš.