Novice / Ekskluzivno- prodaja dveh idiličnih počitniških hišk na Krku

V današnjem temu življenja je nakup počitniške hiške v idilični vasici na morju zagotovo izpolnitev sanj za marsikoga. Te sanje lahko uresničite že zelo kmalu, saj vam omogočamo nakup dveh individualnih skoraj nič-energijskih hiš na otoku Krk. Svoj prosti čas in počitnice boste tako že naslednje poletje  preživljali z družino in prijatelji v majhni vasici na obrobju otoka Krk, imenovani Rasopasno.

 

OTOK KRK

Otok Krk leži na severu Jadrana v Kvarnerskem zalivu in je drugi največji hrvaški otok. Sloveniji je ta otok najbližji, s celino je povezan s Krškim mostom in je med nami eden najbolj priljubljenih otokov, predvsem za nakup raznih nepremičnin in preživljanje počitniških dni. Glavno mesto otoka Krk, z enakim imenom kot otok, je od Ljubljane oddaljen okrog 160 km, kar pomeni, da smo v razmeroma kratkem času lahko popolnoma drugje. Otok Krk se ponaša s prečudovitimi plažami poleg tega pa ponuja veliko možnosti za raznovrstne aktivnosti kot so pohodništvo, kolesarjenje, surfanje, potapljanje, ribolov itd.

Klima je prijetna in blaga. Povprečna letna temperatura zraka je 22,8 °C, morja 23 – 25 °C. Glede na število sončnih dni v letu (2.500), spada otok Krk v najbolj sončne predele Evrope.

Za gurmane in ljubitelje mediteranske hrane je na Krku ogromno odličnih gostiln, ki s presežki ponujajo najboljše specialitete. Restavracije in družinske konobe, ponujajo  hrano, postreženo z ljubeznijo na njihov tradicionalen, a sodobno predrugačen način. Izdelujejo znani  krški ovčji sir, razvijajo jedi iz  jagnjetine, zaradi geografske lege pa imajo izvrstno olivno olje in vino.

 

 

MEDITERANSKA ARHITEKTURA

Na Krku prevladuje mediteranska arhitektura, ki je tako preprosta in lepa, predvsem iz naravnih materialov, kot sta les in kamen, ki ju ima otok v izobilju. V raznolikosti pokrajine lahko najbolj uživate, če se s kolesom ali peš podate po 300 km dolgih poteh otoka. Krk navsezadnje skriva prelepe pašnike in kamnite zidove, gozdove in skale, obale, doline ter hribe s čudovitimi razgledi.

V podjetju Rihter vam predstavljamo dve stanovanjski počitniški hiši, premišljeno načrtovani za sproščeno in udobno preživljanje prostega časa. Rihterjevi arhitekti so pri snovanju upoštevali mediteransko arhitekturo s pridihom rustikalnega sloga, z namenom zagotoviti prijetno bivalno klimo za uživanje prostega časa in počitnic kot tudi bivanje v vseh letnih časih ali celo za potrebe turizma.

 

HIŠA KRK

  • pogled je orientiran proti morju
  • mediteranska arhitektura
  • zagotovljenih več parkirnih mest
  • vsaka enota se prodaja ločeno, v primeru nakupa obeh dodatni popust
  • možnost izgradnje bazena
  • več parkirnih mest
  • pogled na morje

 

TLORIS OBJEKTA

 

 

LOKACIJA

Lokacija se nahaja v majhni vasici Rasopasno, le 3 km od Malinske in le 5 min vožnje od morja ter različnih plaž. Ponuja ogromno miru in sonca, ki ga potrebuje vsak, ki si zaželi mirnega in sproščujočega oddiha. Neposredna bližina ceste je izvrstno izhodišče za prijetne družinske izlete in raziskovanja bližnjih ter bolj oddaljenih lokacij, tako na samem otoku kot tudi na celini.

 

 

 

 

GRADNJA

Hiši Krk bosta zgrajeni v  skoraj nič-energijskem sistemu Rihter, ki zagotavlja minimalne stroške bivanja skozi vse letne čase in maksimalno udobje bivanja. Vse to vam zagotavljamo z vgradnjo najsodobnejših strojnih in elektro inštalacij, vgradnjo kakovostnega stavbnega pohištva ter kakovostno in zrakotesno gradnjo. Predviden čas gradnje je januar 2020, zato pohitite in si pravočasno rezervirajte svojo sanjsko hišo.

 

KONTAKT IN DODATNE INFORMACIJE

T: 03 839 04 30

E: info@rihter.si