Novice / Dan odprtih vrat v Mariboru
DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO!

Po daljšem premoru se bomo lahko ponovno v živo srečali in vam omogočili ogled hiše ob strokovnem vodenju naših svetovalcev. Tako boste dobili vse odgovore na vprašanja, s katerimi se srečujete ob reševanju vaših stanovanjskih potreb.

V okviru dneva pasivnih hiš, ki ga organizira Konzorcij PH, vas v  soboto, 6.11.2021, od 9:00 do 15:00  vabimo na ogled pasivne montažne hiše v Mariboru. 

 

 

HIŠA 170

Predstavljena hiša je odličen primer individualnim željam prilagojene tipske hiše 183, ki se je s svojo moderno, racionalno in energetsko učinkovito zasnovo, izkazala za najbolj prodajni model hiše. Tokrat jo predstavljamo z dvokapno različico strehe.  Dovršena arhitekturna zasnova hiše Maribor izpolnjuje vse želje lastnikov za zdravo, prijetno in udobno bivanje ter neposreden stik z naravo na obrobju mesta. 

Hiša 170 je zasnovana zelo funkcionalno in razgibano. V pritličju se nahaja prostoren dnevno bivalni prostor, ki povezuje hišo z vrtom in nudi družini neposreden stik z naravo, kjer lahko preživljajo svoj prosti čas na prečudoviti terasi. V spodnjih prostorih se nahaja še starševski del oziroma spalnica z lastno kopalnico in garderobno sobo, ločen wc ter utiliti. V zgornjem nadstropju so spalnica, kabinet, dnevni prostor ter kopalnica.

Toplotni ovoj predstavljene hiše je visoko izolativen, brez toplotnih mostov in dosega standard pasivne gradnje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši je vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN.  S sistemom  prezračevanja omogočamo stalni dovod svežega zraka v stavbo, poleg tega pa omogoča ogrevanje pozimi in pohlajevanje hiše v vročih poletnih mesecih. Tako grajena hiša nam omogoča, da si v vsakem letnem času ne glede na zunanjo temperaturo za minimalne stroške prilagodimo temperaturo bivalnega okolja svojim potrebam.

Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Hiša izpolnjuje vse zahteve za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Ekosklada.

 

 

RIHTER SVETUJE

Na dnevu odprtih vrat vam bodo naši strokovnjaki za montažno gradnjo z veseljem predstavili bogato ponudbo naših skoraj nič-energijskih hiš,  konstrukcijske sisteme ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter.

Za ogled hiše je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Obrazec za prijavo najdete spodaj na koledarju. Prijave sprejemamo do petka 5. 11. 2021. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno pred samim dogodkom.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.