Novice / Dan odprtih vrat v Kočevju
Tudi v tem letu vam želimo pokazati čim več naših hiš, zato vas v soboto, 15.2.2020, od 09:00 do 15:00, vabimo na prvi letošnji dan odprtih vrat v Kočevje. 

Živimo v času, ko je vsaka minuta pomembna, saj je usklajevanje službenih in družinskih obveznosti postalo za posameznika vsakodnevni izziv. V našem podjetju se zavedamo teh izzivov, zato vam z različnimi individualnimi pristopi, prilagodljivostjo, strokovnostjo in celovitostjo naše ponudbe, poskušamo skrajšati in poenostaviti pot do vašega novega doma. Vse hiše, ki jih gradimo v podjetju Rihter so posebne, unikatne in do zadnje podrobnosti prilagojene investitorju.

HIŠA 138

Hiša v Kočevju je odraz investitorjevih želja in  lokacijskih pogojev. Arhitektura hiše je oblikovana tako, da omogoča postavitev v skoraj vsako slovensko vas.  Leži na idilični lokaciji s prekrasnim pogledom na kočevske travnike in naravo, ki jo obdaja.   Na skoraj 138 m2 površine je ravno pravšnja za bivanje povprečne slovenske družine. Spodnji del hiše sestavlja velik dnevni prostor skupaj s kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso, kjer je družina lahko ves čas v stiku z naravo. V spodnjem delu se nahaja še kabinet, soba za tehniko in kopalnica. Zgornji del pa obsega spalnico in dve otroški sobi ter skupno kopalnico.

 

 

 

RIHTER SVETUJE

Toplotni ovoj predstavljene hiše je visoko izolativen, brez toplotnih mostov in dosega standard skoraj nič-energijske gradnjeVsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. 

Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije. Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite se lahko najkasneje do petka, 14.2.2020 do 13:00, oziroma do zapolnitve vseh mest.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.