Novice / Dan odprtih vrat na Polzeli

Podjetje Rihter vas vabi na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v petek, 30. 11. 2018, med 15:00 in 18:00 in v soboto, 1. 12. 2018, med 09:00 in 14:00. Tokrat bomo predstavili že vseljeno individualno pritlično hišo na Polzeli. Poleg informacij o ponudbi naših hiš in konstrukcijskih sistemov boste izvedeli vse o najboljših energetskih in tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Z nami bodo tudi strokovnjaki za ogrevanje in prezračevanje ter pametne inštalacije.

 

HIŠA 118

Pritlična montažna hiša Polzela je prijetna enodružinska hiša, primerna za bivanje štiričlanske družine. Na svojih 118m2 ponuja vse kar potrebuje štiričlanska družina za udobno, zdravo in varčno bivanje.

Zasnovali smo jo na podlagi individualnih želja investitorja. Poleg osrednjega bivalnega dela se v hiši nahajata še dve otroški sobi, kabinet, wc, kopalnica in spalnica ter utility. Hiša na Polzeli je zgrajena v našem sistemu Rihter Optimal, s toplotno prehodnostjo 0,12 W/(m2 K). Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje.

Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje je v hiši vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN. Zaradi usklajenega delovanja komponent naprave (ogrevanje prek talnega sistema, priprava sanitarne vode, prezračevanje in hlajenje), naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški.

Na ogled se je potrebno predhodno prijaviti. Prijavite se lahko na spodnjem gumbu.

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o kakovosti naših konstrukcijskih sistemov ter vrhunskih tehnoloških rešitvah za skoraj nič-energijsko gradnjo.. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije .

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

 

 

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.