Novice / Dan odprtih vrat Ljubljana
DAN ODPRTIH VRAT LJUBLJANA

Po daljšem premoru ponovno pričenjamo z ogledi naših hiš, zato vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v petek, 23.9.2022 od 14:00 do 18:00, in v soboto, 24.9.2022 od 9:00 in 15:00. Tokrat za vas odpiramo vrata individualno prilagojene hiše 132, ki se nahaja v Ljubljani.

Zaradi velikega interesa in povpraševanj po hiši 132, vam tokrat dajemo možnost, da si jo ogledate v živo. Tako si boste lahko do zadnjega kotička ogledali razporeditev in funkcionalnost prostorov, zunanjo podobo hiše ter nenazadnje kakovostno izvedbo našega podjetja.

MODERNA HIŠA 132

Hiša je zgrajena v konstrukcijskem sistemu Optimal, katerega odlikuje izvrstna toplotna izolativnost zunanjega ovoja brez toplotnih mostov in najvišja stopnja bivalnega udobja.

Hiša ima 132 m2 bivalne površine, na željo stranke pa smo jo individualno prilagodili. V pritličju hiše se nahaja velik, odprt dnevni prostor s kuhinjo, ki nudi izhod na teraso ter omogoča neposreden stik z naravo. V bivalne prostore pa tako vnese veliko naravne svetlobe, ki družini zagotavlja najvišje bivalno udobje ter energetsko varčnost. Poleg spalnice s kopalnico, v pritličju najdemo še utiliti in shrambo. V mansardo se povzpnemo po moderno zasnovanih stopnicah, ki nas vodijo v dve sobi s kopalnico ter kabinet.

Tlorisna površina objekta: neto 132  m2

NAPREDNE TEHNOLOŠKE REŠITVE

Vsi materiali, ki jih v podjetju Rihter uporabljamo pri montažni gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. V okviru koncepta Zero energy lahko katerokoli našo hišo nadgradimo še s sončno energijo, s katero bo vaša hiša postala popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Tako boste že od samega začetka bivanja živeli praktično brez kakršnihkoli stroškov za električno energijo.

RIHTER SVETUJE

Na dnevu odprtih vrat vam bodo naši strokovnjaki za montažno gradnjo z veseljem predstavili celovitost naše ponudbe, od začetne ideje do ključa,  potek gradnje, konstrukcijske sisteme Rihter ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter.

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite pa se lahko najkasneje do četrtka, 22.9.2022 do 24:00, oziroma do zapolnitve vseh mest.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.