Novice / Dan odprtih vrat Bizovik
DAN ODPRTIH VRAT BIZOVIK

Vabimo vas, da nas obiščete na DNEVU ODPRTIH VRAT, ki bo v petek, 27. 10. 2023, od 14:00 do 18:00 in v soboto, 28. 10. 2023, od 09:00 do 14:00 na  skoraj nič energijski hiši 125 v Bizoviku. Ogledali si boste lahko moderno, individualno hišo, prilagojeno željam in potrebam njenih lastnikov.

 

INDIVIDUALNA SKORAJ NIČ ENERGIJSKA HIŠA 125

Glede na lokacijske pogoje ter željo investitorjev po moderni zasnovi objekta, smo v našem podjetju zasnovali skoraj nič energijsko montažno hišo, zgrajeno v konstrukcijskem sistemu Optimal, katerega odlikuje izvrstna toplotna izolativnost zunanjega ovoja brez toplotnih mostov in najvišja stopnja bivalnega udobja. Hiša ima 125 m2 neto bivalne površine. V pritličju se nahaja velik, odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, s katerega je mogoč izstop na zunanjo teraso. Poleg spalnice, v pritličju najdemo tudi utility ter kopalnico. Po montažnih stopnicah se povzpnemo v mansardo, kjer se nahajajo tri spalnice s skupno kopalnico.

Tlorisna površina objekta: neto 125 m2

 

NAPREDNE TEHNOLOŠKE REŠITVE

Vsi materiali, ki jih v podjetju Rihter uporabljamo pri montažni gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. V podjetju Rihter v naše hiše že standardno vgrajujemo kompaktne naprave proizvajalca NILAN, ki združujejo vse potrebne komponente za ogrevanje/hlajenje, prezračevanje in pripravo sanitarne vode. Delujejo na principu povezovanja vseh naštetih komponent in tako dosegajo maksimalne izkoristke. Koncept je zasnovan na drugačen način kot pri ostalih sistemih ogrevanja. Kompaktna naprava po sistemu toplotne črpalke zrak–zrak odpadnemu zraku odvzema toploto in segreva vstopni zrak za prezračevanje (obrnjen sistem je poleti za pohlajevanje).

V okviru koncepta Zero energy  lahko katerokoli našo hišo nadgradimo še s sončno energijo, s katero bo vaša hiša postala popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.  Tako boste že od samega začetka bivanja  živeli praktično brez kakršnihkoli stroškov za električno energijo.

RIHTER SVETUJE

Na dnevu odprtih vrat vam bodo naši strokovnjaki za montažno gradnjo z veseljem predstavili celovitost naše ponudbe, od začetne ideje do ključa,  potek gradnje, konstrukcijske sisteme Rihter ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter.

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite se lahko najkasneje do četrtka, 26.10.2023 do 24:00, oziroma do zapolnitve vseh mest.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.