Novice / Vabimo vas na dan odprtih vrat

V petek, 7. junija, med 10.00 in 19.00 vas vabimo na ogled naše skoraj nič-energijske hiše 114, zgrajene skladno s smernicami trajnostne gradnje, energetske učinkovitosti in bivalnega udobja.

 

Hiša 114 je v naši ponudbi ena najbolj prodajnih hiš, zato jo tokrat predstavljamo na Dobu pri Domžalah. Zanimiva je predvsem zaradi arhitekturne dovršenosti pri razporeditvi prostorov, ki omogoča udobno namestitev, z manjšimi individualnimi prilagoditvami pa udoben dom na majhni površini za skoraj vsako družino. Preprosta, tradicionalna in klasična oblika omogoča umestitev takšne hiše skoraj v vsako slovensko okolje. Z raznimi lepotnimi dodatki pa lahko hišo 114 prilagodimo, da izstopi iz oblik klasičnosti in vstopi v popolnoma sodobne arhitekturne sloge. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni. V pritličju se poleg enovitega bivalnega prostora nahaja še  kopalnica oziroma utility in kabinet, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica in kopalnica.

 

 

NAPREDNE TEHNOLOŠKE REŠITVE

 

Vsi materiali, ki jih v podjetju Rihter uporabljamo pri montažni gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši je vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN.  Z sistemom  prezračevanja omogočamo  stalni dovod svežega zraka v stavbo, poleg tega pa omogoča ogrevanje pozimi in pohlajevanje hiše v vročih poletnih mesecih.

V okviru koncepta Zero energy  lahko katerokoli našo hišo nadgradimo še s sončno energijo, s katero bo vaša hiša postala popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.  Tako boste že od samega začetka bivanja  živeli praktično brez kakršnihkoli stroškov za električno energijo.

 

 

RIHTER SVETUJE

 

Na dnevu odprtih vrat vam bodo naši strokovnjaki za montažno gradnjo z veseljem predstavili bogato ponudbo naših skoraj nič-energijskih hiš,  konstrukcijske sisteme ter tehnologijo gradnje visokokakovostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter.  Z nami bodo tudi strokovnjaki za ogrevanje in prezračevanje, ki vam bodo predstavili najboljše in najučinkovitejše sisteme za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, ki jih vgrajujemo v montažne hiše Rihter.

Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemamo do četrtka.  6. 6. 2019 do 12:00. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno po prejeti prijavi.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.