Novice / Vabimo vas na dan odprtih vrat v Kamnik

V petek, 4. oktobra, med 14.00 in 18.00 uro ter v soboto, 5. oktobra, med 09:00 in 13:00 vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT.  Zaradi izrednega zanimanja bo ponovno možen ogled v že nekaj let vseljeni hiši Kamnik. Individualna skoraj nič-energijska hiša ima 153 m2 bivalne površine + klet in v celoti zadovoljuje potrebe lastnikov po funkcionalnosti, energetski varčnosti in bivalnem udobju.  V okviru koncepta Zero energy vam bomo predstavili tudi bogato ponudbo naših skoraj nič-energijskih hiš ter energetske in tehnične rešitve za trajnostno gradnjo.

 

 

HIŠA KAMNIK

Skupaj s projektivnim birojem Arhicenter d.o.o. smo zasnovali individualno skoraj nič-energijsko stanovanjsko hišo, ki ustreza vsem zahtevam prostorskega akta, se odlično vključuje v okolje ter hkrati izpolnjuje želje investitorja.

Razkošni in svetli prostori ter dinamična in funkcionalna razporeditev prostorov so želje vsakega investitorja.  V pritličju se nahajajo garderoba in hodnik, ki vodi do večjega bivalnega prostora. Le tega sestavljajo med seboj povezani prostori: kuhinja, jedilnica in dnevna soba,  iz katere je  tudi izhod na zunanjo teraso. Tako je družina ves čas v stiku z naravo in prekrasno okolico. Poleg teh prostorov je v pritličju še manjša kopalnica in kabinet. Mansardo sestavljajo spalnica staršev z balkonom, tri otroške sobe in kopalnica. Klet je zidana, v njej pa se nahaja shramba, tehnična soba in igralnica/fitnes z WC-jem. Hiša je moderno pravokotno zasnovana dim. 11,00 m x 8,80 m. Streha je dvokapnica z naklonom 40° in dodatnim ravnim kubusom. Izvedena je v konstrukcijskem sistemu Optimal z odlično toplotno izolativnostjo in jo uvrščamo v razred skoraj nič-energijskih hiš.

Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši je vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN, ki jo standardno vgrajujemo v vse naše hiše. Sistem prezračevanja omogoča stalni dovod svežega zraka v stavbo, poleg tega pa omogoča ogrevanje pozimi in pohlajevanje hiše v vročih poletnih mesecih.

 

RIHTER SVETUJE

 

Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije.Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavo opravite na spodnjem koledarju. Prijavite se lahko najkasneje do četrtka, 3.10.2019 oziroma do zapolnitve vseh mest.

Veselimo se vašega obiska!
Rihter d.o.o.