Sončne elektrarne

TRAJNOSTNA REŠITEV ZA UDOBNO IN VARČNO BIVANJE

Opremite Rihter hišo z lastno sončno elektrarno in postanite energetsko samoskrbni. 

Kljub temu, da je poraba električne energije v pasivnih in nizkoenergijskih hišah zelo nizka, pa nekaj stroškov z energijo vendarle nastaja.  Še vedno je potrebno plačati položnice za energijo, ki jo porabite za toplotno črpalko, hladilnik, skrinjo, pralni stroj in celo za polnjenje električnih avtomobilov, ki jih bo v prihodnosti vse več. Da bi se izognili še tem stroškom, vam priporočamo vgradnjo sončnih elektrarn. Ne glede na to ali je hiša nizkoenergijska ali pasivna, bo v primeru  dodatno vgrajene sončne elektrarne postala samozadostna oziroma nič energijska. Z lastno sončno elektrarno boste tako postali energetsko samooskrbni in za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.                             

S tehnologijo Rihter, ki zajema vgradnjo najsodobnejših strojnih in elektro inštalacij, vgradnjo prisilnega prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka ter vgradnjo sončne elektrarne, bo vaša hiša izpolnila vse zahteve trajnostne gradnje za udobno, zdravo in varčno bivanje. Brez dvoma boste lahko s ponosom rekli, to je ˝NAŠA HIŠA˝.

Glede na različne tipe hiš in potreb pri porabi električne energije v vašem gospodinjstvu, vam bomo z veseljem pripravili ponudbo za montažno hišo Rihter skupaj s prilagojenim paketom za sončno elektrarno.  

Letak sončne elektrarne Rihter

Pošljite povpraševanje in poslali vam bomo prilagojeno ponudbo glede na vaše potrebe po električni energiji. 

Povpraševanje