Pametne inštalacije

S pametnimi inštalacijami je upravljanje montažne hiše še bolj avtomatizirano in nadzorovano. So zelo enostavne za uporabo in upravljanje ter prinašajo dodatno udobje za uporabnika.

Bistvo pametne hiše ni le upravljanje z mobilnim telefonom , temveč tudi avtomatizirano izvajanje različnih opravilTo pomeni, da lahko vgrajeni sistemi samodejno izvajajo opravila, ki omogočajo prihranek energije, povečajo udobje bivanja in poskrbijo za varnost v hiši. 

S pomočjo pametnih inštalacij lahko vaš dom nadzirate in spremljate s preprostim dotikom kadarkoli in kjerkoli.  Pametne inštalacije, ki jih vgrajujemo v naše hiše, imajo poleg vsega udobja in varčevanja energije vgrajene komponente za varovanje pred nepridipravi, reguliranje senčil in razsvetljave, možnost zapiranje glavnega ventila v primeru izlitje vode, protipožarni varovalni sistem in reguliranje ogrevanja. Omogočajo nam tudi meritev kvalitete zraka, vlago in temperaturo v prostoru v prostoru. 

V podjetju Rihter smo pripravili več različnih paketov, med katerimi lahko izbirate ločeno ali pa se odločite paket v katerem so združeni vsi našteti sistemi:

  • paket senčila (upravljanje senčil, upravljanje senčil s pomočjo uporabniških scen, upravljanje senčil preko urnikov)
  • paket avtomatskega upravljanja ogrevanja, hlajenja in rekuperacije
  • paket varnost (protivlomni paket, avtomatsko upravljanje ventila za vodo, integracija senzorja za zaznavanje izliva vode in zaznavanje dima, simulacija prisotnosti)
  • paket upravljanja razvetljave