Prodamo parcelo z montažno hišo po vaši izbiri

Imate namen graditi vendar ne najdete prave lokacije? Niti se nimate časa ukvarjati z gradnjo? Za vas imamo pravo rešitev. Na enem mestu vam lahko ponudimo vse: parcelo, gradbeno dovoljenje, montažno hišo na ključ in ureditev okolice. Na lokaciji Brdo pri Ljubljani (Cesta na Vrhovce) prodamo zazidljivo parcelo, z možnostjo postavitve montažne hiše po vaši izbiri.

Vse to vam ponujamo  v povsem novem naselju na Brdu pri Ljubljani.  Lokacija je več kot primerna za bivanje in vam ponuja tako prednosti mesta kot tudi varen dom v objemu narave. V bližini je avtocestni priključek Brdo, do samega mesta pa se lahko sprehodite peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.  V naselju se nahajajo številna otroška igrišča, sprehajalne poti, košarkarsko in nogometno igrišče ter še mnogo drugih zanimivosti, ki vam bodo lepšali proste trenutke.

2

Velikost parcele namenjene za gradnjo je 910 kvadratnih metrov. Na tej velikosti je predvidena gradnja dveh dvostanovanjskih hiš z dvema ločenima stanovanjskima enotama. Trenutno vam torej dopuščamo možnost, da se odločite za nakup celotne parcele, na kateri bo stala samo vaša hiša ali pa za nakup polovice zemljišča. V tem primeru se bo druga polovica prodajala še naprej. Kot eno izmed variant vam ponujamo idejni načrt, na katerem sta dve montažni hiši. Prva je nadstropna, druga pa pritlična. Na spodnjih slikah si lahko ogledate tlorise omenjenih hiš in kvadraturo.

3

Z nakupom pa vam ne pogojujemo, da izberete točno takšen tip hiše. Lahko se odločite tudi za popolnoma drugačno obliko, takšno, ki bo povsem prilagojena vašim željam in potrebam. Pomagali vam bomo izbrati načrt in zgraditi dom, v katerega se boste z veseljem vračali in kamor se bodo z veseljem vračali tudi vaši prijatelji.

Vse informacije o nakupu in ceni lahko dobite na telefonski številki 031 652 241.

Veselimo se vašega klica.

Rihter d.o.o.1