Osebna izkaznica

Rihter je podjetje, specializirano za izdelavo hiš in objektov po meri kupca. 

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš ter nadgradnja obstoječih objektov in ostrešij. Vse hiše Rihter so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Naj »NAŠA HIŠA« postane vaš dom

Hiša, ki našim strankam ob zaključku gradnje predstavlja njihov dom, je zanje tako pomembna in enkratna izkušnja, da se ta ne more zaključiti samo pri osnovnih kriterijih bivanja. Novo bivalno okolje ne pomeni samo strehe nad glavo za celo družino, temveč tudi določen življenjski stil. Prav zato kupcu pri iskanju najbolj optimalne končne rešitve svetujemo in ga vodimo skozi celoten proces od prve ideje do vselitve v nov dom in »NAŠO HIŠO«.

Okolju prijazni in energijsko varčni objekti

Naši objekti so zgrajeni iz okolju prijaznih materialov, predvsem lesa kot osnovnega gradbenega materiala. Tako v stanovanjska okolja vnašamo naraven, zdravju prijazen in prijeten način bivanja.

Vsi naši objekti so izvedeni po energijsko varčnih standardih, kar pomeni majhno obremenitev okolja in velik prihranek pri stroških ogrevanja.