Obiščite nas na sejmu DOM + in sejmu Ambient

Vabimo vas, da nas med 7. in 11. novembrom obiščete na sejmu AMBIENT/DOM + v Ljubljani.  Vsi obiskovalci boste deležni informacij o inovacijah na področju gradnje montažnih hiš. 

Trajnostna rešitev za udobno in varčno bivanje

Vse, ki boste v prihodnosti gradili hišo vabimo, da nas obiščete na sejmu, kjer vam bomo predstavili najnovejše tehnološke rešitve na področju gradnje montažnih hiš.  Poleg naših konstrukcijskih sistemov za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo bomo predstavili  najsodobnejše sisteme hišne tehnike za izboljšano energetsko učinkovitost in maksimalno udobje bivanja. Posebno pozornost bomo namenili ogrevanju, sistemu prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka, sončnim elektrarnam ter pametnim inštalacijam. 

 

 

Najdete nas v  Marmorni dvorani B, od srede, 7. 11. 2018, do sobote, 10. 11. 2018, med 10:00 in 19:00 ter v nedeljo, 11. 11. 2018, od 10:00 do 18:00.  

Sejemski popust v višini 5% velja ob podpisu pogodbe do 31.12.2018. Akcija velja samo  za hiše iz kataloga Rihter in za hiše objavljene TUKAJ. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo za nove ponudbe oziroma samo za stranke, ki še niso bile deležne kakršnihkoli popustov pri izdelavi ponudb. 

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o