Blog / Hiša na ključ

Hiša na ključ

Najbolj pogosto vprašanje, ki si ga zastavlja vsak, ki se odloča o gradnji montažne hiše je, kaj dejansko pomeni montažna hiša na ključ? 

Nakup montažne hiše prinese s sabo vrsto možnosti in izbire. Med drugimi se je potrebno odločiti ali boste gradili skoraj nič-energijsko, nič energijsko ali aktivno montažno hišo, ali boste izbrali tipsko ali individualno hiše in nenazadnje tudi za katero fazo gradnje se boste odločili.  Najboljša odločitev za vsakega kupca je zagotovo nakup montažne hiše na ključ. S tem se izognete marsikaterim nepotrebnim problemom, poleg tega pa je tudi za uveljavljanje garancije to precej boljša rešitev.

Hiša na ključ je objekt v zaključni gradbeni fazi in je pripravljen za takojšnjo vselitev. Pri nakupu tovrstne hiše že v naprej natančno določite vsako podrobnost svoje še nezgrajene hiše. Vrsto in barvo keramike, kje in koliko vtičnic boste imeli,  kakšen parket boste imeli itd. Hiša na ključ namreč vsebuje vse, talne in stenske obloge, keramiko, parkete,  slikopleskarska dela, napeljane vse inštalacije, ogrevanje,  stopnišče, ograje , notranja vrata, sanitarna oprema. Vam preostane samo še notranja oprema hiše.

Z nakupom hiše na ključ boste prihranili ogromno časa in tudi denarja, saj bomo mi poskrbeli za vsa dela ter vam hišo ob koncu tudi počistili.  Hiša na ključ je preprosta in učinkovita rešitev za vse, ki si želite hiše, a nimate časa in živcev za dolgotrajno gradnjo in zamudno dogovarjanje s podizvajalci.

Kaj zajema posamezna faza gradnje si lahko ogledate TUKAJ .