Dan odprtih vrat v Kamniku

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v petek 2. 2. 2018 od 15:00 do 18:00 ter v soboto 3. 2. 2018 od 09:00 do 14:00. 

Po krajšem premoru je čas, da ponovno odpremo vrata naše hiše. Tokrat vam predstavljamo individualno hišo v Kamniku. 

INDIVIDUALNA HIŠA KAMNIK

V petek 2.2.2018 med 15:00 in 18:00 in v soboto 3. 2. 2018 med 09:00 in 14:00 vas vabimo na dan odprtih vrat v Kamnik, kjer bomo predstavili našo individualno hišo. Skupaj s projektivnim birojem Arhicenter d.o.o. smo zasnovali stanovanjsko hišo, ki ustreza vsem zahtevam prostorskega akta, se odlično vključuje v okolje ter hkrati izpolnjuje želje investitorja  po udobnem, zdravem in varčnem bivanju. 

Hiša ima 153 m2 bivalne površine, spodaj pa se nahajajo še kletni prostori.  Takoj ob vhodnih vratih je garderoba in hodnik, ki vodi do večjega bivalnega prostora. Sestavljajo ga med seboj povezani prostori: kuhinja, jedilnica in dnevna soba,  iz katere je  izhod na zunanjo teraso. Poleg teh prostorov je v pritličju še manjša kopalnica in kabinet. Mansardo sestavljajo spalnica staršev z balkonom, tri otroške sobe in kopalnica. Klet je zidana, v njej pa se nahaja shramba, tehnična soba in igralnica/fitnes z WC-jem. Hiša je moderno pravokotno zasnovana  dim. 11,00 m x 8,80 m. Streha je dvokapnica z naklonom 40° in dodatnim ravnim kubusom. Izvedena je v konstrukcijskem sistemu Optimal, ki dosega odlično toplotno izolativnost in se uvrša med zelo dobre nizkoenergijske hiše. 

Ogrevanje in prezračevanje v hiši se izvaja preko kompaktne naprave proizvajalca NILAN. Ta naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški, saj zaradi usklajenega delovanja komponent, hkrati skrbi za ogrevanje, pripravo sanitarne vode, prezračevanje in po potrebi še hlajenje. Za vgrajeno napravo je mogoče dobiti tudi nepovratna sredstva iz Ekosklada.

Ker je hiša vseljena, se je na ogled potrebno predhodno prijavitiPrijavite se lahko na spodnjem gumbu. 

PRIJAVA

 

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju.

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite.  Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.