Dan odprtih vrat v Braslovčah

Vabimo vas na DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v petek 13. 10. 2017 od 15:00 do 18:00 ter v soboto 14. 10. 2017 od 09:00 do 13:00 v Braslovčah. 

Tokrat si boste tudi na Štajerskem lahko ogledali našo tipsko hišo 114, ki je nekoliko prilagojena željam investitorja.  Hiša je vseljena že več kot eno leto, zato se je za ogled treba prijaviti. 

PRIJAVA

Hiša 114 je v naši ponudbi ena najbolj prodajnih hiš, zato jo tokrat predstavljamo še v Braslovčah. Hiša je zanimiva predvsem zaradi arhitekturne dovršenosti pri razporeditvi prostorov, ki omogoča udobno namestitev, z manjšimi individualnimi prilagoditvami pa udoben dom na majhni površini za skoraj vsako družino. Preprosta, tradicionalna in klasična oblika hiše omogoča umestitev takšne hiše skoraj v vsako slovensko okolje. Z raznimi lepotnimi dodatki pa lahko hišo 114 prilagodimo, da izstopi iz oblik klasičnosti in vstopi v popolnoma sodobne arhitekturne sloge. Vsi prostori so optimalno izkoriščeni. V pritličju se poleg enovitega bivalnega prostora nahaja še  kopalnica oziroma utility, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica in kopalnica. 

Poleg racionalne razporeditve prostorov, hišo 114 odlikuje še ugodna cena in možnost izbire v kateremkoli našem konstrukcijskem sistemu. Hiša v Braslovčah je izvedena v nizkoenergijskem sistemu Rihter Optimal, s toplotno prehodnostjo 0,12 W/(m2 K). Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje. Streha je dvokapnica z naklonom 38° in zaprtimi napušči.

Na dnevu odprtih vrat se boste prepričali o vrhunskih tehnoloških rešitvah in najkakovostnejših materialih, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. 

Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemamo do petka 13. 10. 2017 do 10:00. Točen naslov ogleda vam bomo poslali naknadno po prejeti prijavi. 

Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.