Dan odprtih vrat Radmirje

V petek 8.6.2018 med 15:00 in 18:00 in v soboto 9. 6. 2018 med 09:00 in 14:00 vas vabimo na dan odprtih vrat v Radmirje, kjer bomo predstavili individualno nizkoenergijsko hišo.  Prepričani smo, da vam bo hiša, ki jo bomo predstavili, še posebej všeč. Nahaja se se  nahaja v Radmirju ( občina Ljubno ob Savinji) v neposredni bližini našega podjetja. 

HIŠA RADMIRJE

 Pri snovanju hiše Radmirje smo izhajali iz naše tipske hiše 132, skladno z željami in potrebami naročnika pa smo hišo povečali in prostorsko prilagodili. Prijetna, moderno oblikovana enodružinska hiša ustreza vsem zahtevam prostorskega akta, se odlično vključuje v okolje ter hkrati izpolnjuje želje investitorja  po udobnem, zdravem in varčnem bivanju. Ima 152 m2 bivalne površine, vsi prostori pa so optimalno izkoriščeni.

V pritličju se poleg ogromnega bivalnega prostora nahaja še  kopalnica, kabinet in utility, v zgornjem nadstropju pa sta dve otroški sobi, spalnica, kopalnica in shramba.  Velike steklene površine omogočajo optimalni izkoristek sončne energije ter nudijo naročniku neposreden stik z okolico in naravo. 

Poleg racionalne razporeditve prostorov, hišo Radmirje odlikuje še ugodna cena in možnost izbire v kateremkoli našem konstrukcijskem sistemu. Hiša v Radmirju je izvedena v nizkoenergijskem sistemu Rihter Optimal, s toplotno prehodnostjo 0,12 W/(m2 K). Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje. Streha je dvokapnica z naklonom 38° in zaprtimi napušči.

Na ogled se je potrebno predhodno prijavitiPrijavite se lahko na spodnjem gumbu. 

PRIJAVA

 

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o vrhunskih tehnoloških rešitvah, ki jih vgrajujemo v naše hiše. Naši strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije ter predstavili naše konstrukcijske sisteme za pasivno in nizkoenergijsko gradnjo. Izvedeli boste tudi vse o ogrevanju in prezračevanju.

Točne naslove za ogled hiše vam bomo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov  je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite.  Ogled hiše bo potekal vodeno z zaposlenimi v podjetju Rihter. Prosimo, da upoštevate navodila, ki jih boste prejeli ob vstopu v hišo.

 

POSLOVNI OBJEKT RADMIRJE

Mogoče še ne veste, da je montažna gradnja primerna tudi za večje objekte kot so poslovni objekti, hoteli, šole, vrtci itd. Če se ravno odločate za gradnjo poslovnih prostorov, vam na tem dnevu odprtih vrat ponujamo tudi možnost ogleda poslovnega objekta, ki se nahaja ob hiši Radmirje.  Poslovni objekt Radmirje je narejen povsem individualno in je prilagojen poslovanju  ter delovanju podjetja, ki se ukvarja z elektroinštalacijami.

Prijave za ogled poslovnega objekta pošljite na info@rihter.si . 

 

AKCIJSKI PAKETI RIHTER

Dan odprtih vrat je priložnost, da poleg informacij o sami gradnji Rihter hiš, pridobite tudi informacije o izjemno ugodnih akcijskih paketih, s katerimi bo nakup montažne hiše Rihter še ugodnejši in lažji. V letošnji pomladanski ugodnosti sta na voljo paketa DIHAJMO ZDRAVO in paket NAŠA HIŠA.  S paketom Dihajmo zdravo si lahko brez doplačila zagotovite kompaktno napravo Nilan, ki združuje vse komponente za ogrevanje/hlajenje, prezračevanje in pripravo sanitarne vode. Druga možnost pa je paket Naša hiša, kjer vam poleg projektne dokumentacije zagotovimo še sistem pametnih inštalacij, s katerimi bo upravljanje vaše hiše še bolj avtomatizirano in nadzorovano. 

 

Veselimo se vašega obiska!

Rihter d.o.o.