Obiščite


Kontakt

RIHTER d.o.o.
Loke 40,
SI-3333 Ljubno ob Savinji
T:+386 3 839 04 30
F:+386 3 839 04 31
E:info@rihter.si
E:prodaja@rihter.si
I:www.rihter.si


KatalogŽelite, da vam katalog pošljemo na dom? Pošljite povpraševanje

Hiša na ključ

V podjetju Rihter dajemo vsem strankam možnost, da se odločijo, katero fazo gradnje bodo izbrali. Hiša na ključ je prava rešitev za vse, ki nimate časa aktivno sodelovati pri gradnji.

Prihranili boste veliko časa, poleg tega pa se boste v hišo lahko vselili že v 6-ih mesecih po začetku gradnje. Gradnja hiše na ključ vam ne povzroča dodatnih skrbi, kar pomeni, da vam ne bo potrebno iskati drugih izvajalcev, saj bomo za vse poskrbeli v podjetju Rihter.

Hiša na ključ tako pomeni, da je objekt pripravljen za vselitev, potrebna je samo še oprema.

V primeru nakupa hiše na ključ, v pogodbi  določimo vrednost do katere si lahko izberete materiale. Materiali, ki jih vgrajujemo, se uvrščajo v srednji in višji cenovni razred. Izbiro pri nakupu popolnoma prepuščamo vam. Tako si boste lahko sami izbrali parket, keramiko, sanitarno opremo, notranja vrata, stopnice, stikala. To seveda ne pomeni, da si naknadno ne morete izbrati dražjih materialov od tistih, ki so določeni v pogodbi. V tem primeru se ob koncu obračuna razlika. Prav tako to velja v primeru, če si izberete cenejše materiale, le da vam bomo denar vrnili.

Ob podpisu pogodbe boste dobili tudi kupone naših partnerjev s posebnimi popusti za nakup notranje opreme in pohištva.

 
ODDAJ V:
 
RIHTER d.o.o.
Loke 40
SI-3333 Ljubno ob Savinji
T: +386 3 839 04 30
F: +386 3 839 04 31
E: info@rihter.si
E: prodaja@rihter.si